A legjobb zenei programok Androidra


Ha felhasználóbarát zenei progit keresel Android platformra a Google Play Áruházban, akkor ne is keress tovább.

A zene mindannyiunknak fontos, rengetegen például neki sem indulnánk útravaló zene nélkül a napnak. Mindegy, hogy bulizol, dolgozol, kikapcsolódsz, kell egy progi, ami játssza a zenédet – úgy, ahogy Te akarod.

Összegyűjtöttük hát a legkiválóbb alkalmazásokat:

#1: DI Radio

A DI.FM a legnagyobb elektronikus zenét sugárzó rádió, amely Android platformon elérhető. Az alkalmazás több mint 50 csatornáról tudja neked szolgáltatni a zenét. A világ bármely szegletéből hallgathatsz szetteket, és ha letöltöd a prémium alkalmazást, többé a reklámok sem zavarnak be.

#2: Spotify

Ok, ez egy nyilvánvaló darab, de nem véletlenül. A közkedvelt alkalmazás szinte bármilyen zenét elérhetővé tesz a földön. Keress előadóra, albumra, add hozzá a saját playlist-jeidhez, és oszd meg a barátaiddal. A prémium verzió megvásárlása után pedig le is töltheted a számokat, és offline módban is hallgathatod őket, még jobb minőségben.

#3: Soundhound

Ne téveszd össze a Soundcloud-dal, a Soundhound egy kiváló zenekereső app Androidra. Megkeresi és megjeleníti az éppen hallható zenéket (mint a Shazam), és ha szeretnéd a szövegeket is, a LiveLyrics funkció meg is jeleníti neked, valós időben, ahogy a számot hallgatod.

#4 Guvera Music

A Guvera egy zenei streamer-app Androidra. A mai top zenék közül válogat – EDM és elektronikus zenéből. Ezen felül a legfrissebb helyi reklámzenéket, Maláj szerelmes számokat, K-popot, Cantopopot, Mandopopot, Rockot és más zenéket is a playlist-edhez adhatsz.

#5 Mixify

A Mixify-ban rengeteg féle DJ mixet hallgathatsz meg többféle kategóriában. Válaszd ki a kedvenc elektronikus kategóriád, lehet az dubstep, electro, house, trance, techno, moombahton, és hallgasd, amennyit csak bírod.