5érv a LED csarnokvilágítás kialakítása mellett


A LED csarnokvilágítás előnyeit egyre többen választják. Hatékony, gyorsan beüzemelhető rendszerről van szó esetében, mely igen széles körben felhasználható. Egyszerre teljesíti a takarékosság felé támasztott követelményeket és egyúttal a környezetvédelmi alapelveket is szem előtt tartja. Lássuk, miért érdemes a LED csarnokvilágító rendszerek mellett dönteni!

Szentkirályi Ásványvíz Csarnokvilágítás

Szentkirályi Ásványvíz Csarnokvilágítás

1. Hosszú élettartam és gyors megtérülés

Mindannyian ismerjük azt a jelenséget, amikor épp csak izzót cseréltünk, és máris kiég az. Az ilyen helyzetekre sem idő, sem kapacitás nem létezik az üzemekben, bevásárlóközpontokban vagy éppen alagutakban. Nem véletlen, hogy mind több cég választása esik a LED rendszerekre. A hagyományos izzók élettartamánál ötvenszer hosszabbat kaphatunk tőlük, a fénycsöves megoldásokat pedig nyolcsorosan szárnyalják túl.

2. Megbízhatóság

Ha világítástechnikáról van szó, akkor a megbízható működés nélkülözhetetlen. A folyamatos termelés, a raktárak kifogástalan üzemelése, vagy akár egy múzeum látogatóterének tökéletes bevilágítása múlhat azon, milyen világítástechnikára esik a választás.

3. Változatos felhasználási lehetőség

A LED rendszerek nem csak csarnokvilágítás esetében jutnak fontos szerephez. Az üzletekben, a kirakatok, hirdetőtáblák, utak, alagutak kapcsán is gyakran döntenek a szakemberek a korszerű megoldás mellett. A hosszú élettartamnak köszönhetően nincs szükség a karbantartásra, ezzel rengeteg munkaóra és emberi erőforrás megspórolható, hogy az anyagiakról már ne is szóljunk.

4. Környezettudatosság a világításban

A hosszú élettartam és a minimális energiafelhasználás egyértelműen a környezetvédelem irányába mutatnak. A téma mind nagyobb szerephez jut manapság, így a cégek számára is fontos, hogy mennyire járulnak hozzá a fenntartható fejlődéshez. Ipari LED világítástechnika kapcsán ez kiemelt jelentőséggel bír.

5. A befektetés gyors megtérülése

Mint minden nagyobb befektetésnél, így a világítástechnika kapcsán sem mindegy, hogy mennyi a megtérülési idő. A fénycsöves megoldásokkal szemben akár 75 százalékos megtakarítás is elérhető, s ennek köszönhetően a megtérülési idő igen rövid.

AGIP Benzinkutak LED Korszerűsítése

AGIP Benzinkutak LED Korszerűsítése